Nemokami pratybu atsakymai, Pagalba mokiniui - Straipsniai: Begalinis planas Top  


Nemokami pratybu atsakymai

Pratybu atsakymai Nemokami pratybu atsakymai Konspektai

DIDŽIAUSIA PRATYBŲ ATSAKYMŲ SVETAINĖ!

Tai didžiausia Lietuvoje nemokamų pratybų atsakymų svetainė. Moksleivis užsukęs čia, negali aklai nusirašyti, atvykęs čia jis turi tiesiog pasitikrinti jau atliktus namų darbus!

Pratybu atsakymai

Rūšiavimas pagal dalykus

Begalinis planas
Knygos pavadinimas: Begalinis planas
Autorius: Isabel Allende
Originalo kalba: ispanų
Leidimo metai: 2011 m.
Puslapių: 432

Aprašymas:

Nuostabus pasakojimas apie Gregorijų ir jo artimuosius. Apie keistą jo vaikystę, pilną sumaišties, netikrumo, baimės, naujų atradimų. Keisto gyvenimo su keistais tėvais. Jo vaikystė - tai nuolatinės kelionės. Jo šeima - mama, tėtis, Olga, Džiudė… Ir Oliveris - šuo. Tiesa, Olga - visai ne jų giminaitė, tačiau ji visada, kiek tik pamena Gregoris, drauge.

Labai įdomiai aprašomos asmenybės. Skaitydama šią knygą vis stebėjausi - kaip smagu skaityti, kokia sklandi kalba, koks kokybiškas vertėjo darbas.

Knygą galėčiau apibūdinti kaip savęs ieškojimą. Gregoris ir suaugęs nuolat ieško savęs, kas jam ne visada sekasi. Išyra jo santuoka, nepavyksta bendrauti su vaikais. Vienas iš artimiausių jo draugų - Karmena. Stebina jų tyra draugystė, palaikymas, santykis.

Tai knyga ir apie motinos abejingumą, šaltumą. Apie iš vaikystės atsinešamą skausmą, meilės stoką, kurias vėliau perduodame ir savo vaikams ir taip sukasi užburtas ratas.

Kartais autoriaus mintis nutrukdavo įdomiose vietose ir vėliau nebuvo sugrįžtama, nepaaiškinama skaitytojui, kas ir prie ko.

“Gyvenimas - likimo ironija. Kai pamačiau yrant savo šeimą ir atsisakiau geros dalies pažinčių, nustojo kamuoti vienatvė. Vėliau, kai sugriuvo mano kontoros kortų namelis ir susivokiau žlugęs, pirmąsyk pasijutau išties saugus ir tikras savimi.”(ištrauka iš knygos)



Superkami pratybų atsakymai!