Nemokami pratybu atsakymai, Pagalba mokiniui - Straipsniai: Knygos "Darbas, pinigai, meilė. Savirealizacijos vadovas" recenzija Top  


Nemokami pratybu atsakymai

Pratybu atsakymai Nemokami pratybu atsakymai Konspektai

DIDŽIAUSIA PRATYBŲ ATSAKYMŲ SVETAINĖ!

Tai didžiausia Lietuvoje nemokamų pratybų atsakymų svetainė. Moksleivis užsukęs čia, negali aklai nusirašyti, atvykęs čia jis turi tiesiog pasitikrinti jau atliktus namų darbus!

Pratybu atsakymai

Rūšiavimas pagal dalykus

Knygos "Darbas, pinigai, meilė. Savirealizacijos vadovas" recenzija
NATALIJA GREIS – viena talentingiausių ir žinomiausių Sankt Peterburgo moterų.

Ji – populiari lektorė, verslo konsultantė, daugelio televizijos laidų vedėja, „Natalijos Greis kompanijos“ direktorė. Visko gyvenime N. Greis pasiekė savo talento, atkaklumo, psichologinių žinių ir asmeninės charizmos dėka. Ką ji pradeda, viskas tampa sėkme. Žiūrovai nekantriai laukia jos autorinės laidos „Klausimai apie sėkmę“ televizijos kanale 7 TV. Natalija yra teminių programų 36 TV kanale laidų vedėja. Ji žino, kaip tapti sėkmingam, ir to meno moko savo skaitytojus. Jos knygos tikrai išugdo sparnus, gyvenime viskas įmanoma, galima pasiekti to, ko tikiesi.



N. Greis nuomone, savęs nerealizavimo tragedija bene didžiausia pasaulyje. Norint save realizuoti, būtina numatyti ir sukonkretinti tikslus. Pačiam žmogui labai svarbu suprasti ir žinoti savo gyvenimo tikslą, tikriau, tikslingai mąstyti. Darbas, neturint tikslų, nežinant tikrųjų ketinimų, tampa beprasmis.



Kodėl žmonės neturi tikslų? Kaip klasifikuoti tikslus? Kokie efektyvumo kriterijai? Kaip suprantama vertybių sistema? Šiuos klausimus autorė išsamiai aptaria ir dalijasi savo gyvenimo patirtimi. Knygoje pateikiamos pagrindinių, esminių, žmogaus talentų ir sugebėjimų nustatymo metodikos. Ar galima sąžiningai uždirbti? Ar skolos – tai dvasinė negalia? Kas tu po 5 ar 10 metų? Kas yra laimė? Turbūt reikia pritarti autorei, kad „Žmogaus siela bijo pripažinti Dievo poreikį. Tai išdidumas, kuris neleidžia ir verčia dalyvauti žaidime „aš pats visko pasiekiau“, o vėliau kentėti dėl vienišumo“. Autorė įsitikinusi, kad vienišumas – tai meilės antipodas, panašiai kaip ir neapykanta. Knyga baigiama Senojo Testamento žodžiais: „Būk stiprus ir drąsus, nebijok ir nenusimink. Pradėk ir veik, su tavimi visada bus Dievas.“



Drąsios, šviesios, įkvepiančios konkretiems darbams autorės mintys padės perkainoti gyvenimo vertybes, kitokiu žvilgsniu pamatyti savo privalumus ir trūkumus, siekiant tikslų ir ieškant tikrojo gyvenimo kelio.



Superkami pratybų atsakymai!